Slide

Combatives

Combatives er designet til civile samt til militær- og politienheder.

Der vil være forskellige regler for engagement, dette afhængigt af situationen.

Definitionen af ​​Combatives er: ethvert koncept, taktik eller princip, der har vist sig at fungere under reel kampstress. I en fysisk konfrontation vil en eller flere af følgende følelsesmæssige elementer være til stede:

  • Smerte
  • Træthed
  • Frygt
  • Adrenalin
  • Desorientering og forvirring.

Dette er grunden til, at vi har brug for et “Combative MINDSET”. Mindset i situationen er 90% af løsningen, de fysiske evner de sidste 10 %.

Set fra et civilt perspektiv skal man altid undgå at havne en situation/konfrontation der kan udvikle sig. Det bedste selvforsvar er nu engang at have “læst” situationen i så god tid at man kan flytte sig fra problemet.

Dette betegner vi som ”soft skills”, ikke fysiske færdigheder til selvbevarelse og gode sikkerhedsvaner.

Hertil vores ”hard skills”, en komprimeret værktøjskasse med grov motoriske fysiske færdigheder. De er relativt lette at lære og mulige at bruge under høj stress. Det primære fokus skal være på dit MINDSET bakket op af dine soft skills og hard skills. Vi træner for en niveau 10-trussel men altid med mulighed for at nedtrappe i situationen.

Klik på videoen nedenfor for at få en forklaring af selve begrebet: Combatives af Lee Morrison, stifter af Urban Combatives.

Stifter Lee Morrison

error: Content is protected !!